Szállítás már 1420 Ft-tól - készletről akár másnapra!

Hogyan ismerjük fel a hamis ARMANI-t?

Hogyan ismerjünk fel egy hamis EMPORIO ARMANI órát?

Segítünk eligazodni. Nem titok, nincs belőle sértődés, de az első kérdés, amivel a vevők hozzánk fordulnak az a leggyakrabban arra irányul, hogy eredetiek -e az általunk kínált modellek. Nyilván a hamis óráknak hatalmas piaca van, de egy online órabolt legnagyobb kincse a megbízhatósága épp ezért azt sem engedhetjük meg, hogy akárcsak a gyanú árnyéka is ránk vetődjön bármilyen kétes megoldással kapcsolatban!

hamis armani felismerése

Az "igazi" persze úgy lenne, ha beszereztünk volna ehhez a bejegyzéshez egy hamis Armani órát, de transzparens, jogkövető cégként a legkevésbé sem vagyunk a hívei a feketekereskedelem támogatásának, mi pedig ugye kizárólag eredeti darabokkal foglalkozunk; replikáknak nincs helye AZORAS.HU oldalán. 

Az EMPORIO ARMANI Ceramica AR1400-as modell példáján mutatjuk végig, mire kell figyelni egy eredeti ARMANI óra vásárlásánál! A képeken túl felvettünk egy rövid videót is, ahol szóban is kifejtjük az alább leírtakat.

ismerjük fel a kamu órát

Az olcsó kínai utánzatok részletei gyakran sorjásak, elnagyoltak, de a legüvöltőbb jel, ha a koronáról hiányzik az ARMANI logó, vagy ha meg is van, akkor sem igényesen kidolgozott.

eredeti armani óra

Egy eredeti ARMANI modellen sosem csúsznak egybe a számok, a logó részletesen kidolgozott, a felirat visszafogott.

armani szériaszám

A kamu darabok hátlapjának emblémája, illetve feliratai gyakran ízléstelenül elnagyoltak és persze hiányzik róluk a 6 számjegyű szériaszám is. (Bizonyos régebbi modellek esetében csak a referenciaszám szerepel itt, de a lényeg, hogy van szám! Az új modelleken viszont mindig kell, hogy ez meg legyen.)

eredeti emporio armani óra

Az eredeti csaton is ott virít a gravírozott EMPORIO ARMANI embléma a bal oldalon, míg a jobb oldali STAINLESS STEEL felirat is segítségünkre van az autentikus darabok beazonosításában. 

igazi emporio armani karóra

Kérjük az eladótól az eredeti dobozt, a használati útmutatót és az eredetiségről bizonyosságot tevő cetlit (CERTIFICATO DI AUTENTICITÁ). Ezeknek persze a hiánya többet bizonyít, mint a meglétük; az említett igazolást is hamisítják már, mivel ennek a száma sajnos nem egyezik az óra hátlapján található számmal. A hamis cetlit olcsóbb anyagú, gyakran megsárgul és a print is gyenge minőségű, vagy fénylik. Az eredeti textúrája jóval minőségibb!

Mindenesetre nem mindegyik szériához jár kemény doboz és a lentebb is látható kis bizonylat. Míg mondjuk a Ceramica sorozat minden esetben ezekkel érkezik, addig a színes Classic Ar105X darabok ennél "fapadosabb" kiszerelésben érkeznek, de legalább ez utóbbiak mindegyike rendelkezik a hátlapon gravírozott referenciaszámmal és eredetiséget igazoló 6 számjegyű kóddal is!emporio armani óra eredeti papírjaival

Fontos, hogy mindig megbízható forrásból rendeljünk, valós cégektől, akiknek visszakereshető múltja és szakértői tapasztalata van, illetve garantáltan eredeti darabokat értékesítenek minden fontos információ megjelenítésével. Ha egy ajánlat túl jól hangzik, akkor valószínűleg nem igaz. Nem kell mindnyájunknak csúcsmodellekkel a csuklónkon rohangálnunk, hiszen már pár ezer forintos összegekért remek márkák és modellek érhetőek el (CASIO, GANT, DANIEL WELLINGTON, és még sorolhatnánk). Ne vállaljunk értelmetlen rizikókat kétes termékekért!

Ahány modell, annyi módszer a hamisítványok kiszúrására, de ha csak egy embernek is segítetünk a fentiek leírásával, már nem volt hiába ez a hosszabb poszt.

Hozzászólás a bejegyzéshez

Kérjük töltsön ki minden mezőt, hogy meg tudjuk jeleníteni a sorait

Név
Email (Természetesen nem jelenik meg)
Hozzászólás