Szállítás már 1420 Ft-tól - készletről akár másnapra!

INVICTA órák

A latinul 'legyőzhetetlen'-t jelentő márkát még 1837-ben alapította Raphael Picard. A vállalati filozófia szerint igyekeztek elérhető áron kínálni a kézzel készült svájci órákat és több, mint 100 éven keresztül a család tulajdonában maradva készítették kivételes designú és szerkezetű darabjaikat, hogy az 1970-es évek "kvarcforradalma" - számos más svájci márkához hasonlóan - szinte a földbe állítsa az Invictát. A '90-es évek elején egy amerikai befektetési alapnak köszönhetően viszont újra erőre kapott a márka és a székhelyét továbbra is Svájcban tartva az INVICTA megkezdte elnyerni azt a jellegzetes stílusát, ahogy napjainkban is ismerjük. 

Invicta óra

Az AZORAS.HU oldalán eddig is kínáltunk INVICTA modelleket, de április közepén végre teljesebb szortimenttel, illetve számos készletről, azonnal is elérhető darabbal gazdagodott a kínálatunk! Természetesen mindegyik tökéletesen új, illetve teljes dokumentációval és eredeti dobozával érkezik. A készlet erejéig most minden megrendelés mellé INVICTA reklámtáskát és labdát küldünk ajándékba (az ügyfélszolgálatos kollégák örömmel segítenek az ajándékok elérhetőségévek kapcsolatban).

Invicta modellek

Nonkomformista attitűd jellemzi az Invictát napjainkban, miközben igyekeznek továbbra is hűek lenni a kezdetekhez, azaz elérhető áron kínálni merész svájci órákat, melyek kiállják az idők - és az extrém körülmények - próbáját. Messziről felismerhető, hangsúlyos darabok, ügyesen egyensúlyozva a komolyabb órák és a modern divatnak megfelelő modellek szűk keresztmetszetében, melyek viselőjük helyett beszélnek. Vegyesen elérhetőek modelltől függően svájci, illetve japán szerkezettel. Igyekeztünk nyálcsorgató képeket készíteni, de az igazság az, hogy teljes fizikai valójukban érvényesülnek csak igazán!

Invicta órák

Hagyomány, mersz és innováció - ezek a szavak jutnak először eszünkbe az Invictáról. Az oldalunk ismert elérhetőségein örömmel állunk bővebben is rendelkezésre a konkrét modellekkel kapcsolatban!

Az AZORAS.HU oldalán az uraknak szóló ajánlatokon túl természetesen hölgyeknek is kínálunk Invicta modelleket. Amennyiben azonnali, következő munkanapra történő szállításra lenne igény, ajánljuk a készleten lévő darabokat! Illusztrációul a 21380-as, a 23633-as, illetve a 22274-es modellekről készítettünk képeket.

Hozzászólás a bejegyzéshez

Kérjük töltsön ki minden mezőt, hogy meg tudjuk jeleníteni a sorait

Név
Email (Természetesen nem jelenik meg)
Hozzászólás