Szállítás már 1420 Ft-tól - készletről akár másnapra!

Pár szóban a BOSS órákról

A HUGO BOSS órák jelenlegi formájukban 2006-ban indultak útjukra a Movado csoport égisze alatt (többek között nekik köszönhetjük a Lacoste, Juicy Coutore, vagy épp Tommy Hilfiger órákat is). Ne köntörfalazzunk: a legnagyobb erősségük a nevük - erő és luxus az első két szó, ami elsőként az ember eszébe jut -, de a kidolgozásban, részletekben és legfőképp a hozzáadott értékben szerencsére fel tudtak nőni ehhez a modellek is, annak ellenére, hogy felvállaltan Kínában készülnek.

Boss parfüm

Prémium divatmodellek, mégis az "elérhetőbb" szegmensben mozognak azon az elv alapján, hogy amennyiben valaki elköltött 180-200 000 forintot egy BOSS öltönyre, akkor ne "kelljen" ugyanennyit kiadnia egy ehhez a szetthez passzoló órához. Ahogy kézbe vesz az ember egy ilyen modellt, egyből az eleganciája és hibátlan részletei fogják meg, eszébe nem jut senkinek se keresni a Swiss Made feliratokat.

Hugo Boss óra

Alapvetően az urak számára készülnek, de a hölgyek is megtalálhatják a számításukat, ráadásul évente akár 3 alkalommal is adnak ki újabb modelleket. A bejegyzés írásának a pillanatában világszerte nagyjából 200 modell érhető el, ezekből pedig 114-et kínálunk is az AZORAS.HU oldalán. Képünkön balról jobbra a HUGO BOSS 1512447, a HUGO BOSS 1512567 és a HUGO BOSS HB1512570 modellek láthatóak.

Boss óra

Nem véletlen, hogy a YouTube csatornánkat is egy HUGO BOSS óra kicsomagolós videójával indítottuk el az év elején. Bár a bejegyzés írásának pillanatában is 50 különböző márkát kínálunk az AZORAS.HU oldalán, a BOSS modelleket azóta kíséri kitüntetett figyelem, mióta bekerültek a kínálatunkba.

Related Posts:

Hozzászólás a bejegyzéshez

Kérjük töltsön ki minden mezőt, hogy meg tudjuk jeleníteni a sorait

Név
Email (Természetesen nem jelenik meg)
Hozzászólás